Kamyonet devrildi: 22 yaralı

Muş'ta, pancar toplamaya giden kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 22 kişi yaralandı. Merkeze bağlı Kırkköy beldesinden Şenova köyüne pancar toplamaya giden Yunus Güler yönetimindeki 49 AS 960 plakalı kamyon, ön lastiğinin p

Kamyonet devrildi: 22 yaralı

Muş'ta, pancar toplamaya giden kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 22 kişi yaralandı.

 

Merkeze bağlı Kırkköy beldesinden Şenova köyüne pancar toplamaya giden Yunus Güler yönetimindeki 49 AS 960 plakalı kamyon, ön lastiğinin patlaması sonucu Erzurum-Muş karayolunun Şenova köyü yakınlarında devrildi.

 

Kazada kamyonette bulunan aralarında kadın ve çocukların yer aldığı Mehmet, Necmiye, Zehra, Yusuf ve Ümit Bacaro, Zehra, Zennure, Çimen, Arzu ve Onur Günel, Songül, Kader ve İsmail Bozkurt, Zeynep ve Mehmet Temizel, Esra, Bahar ve Hakim Özmen, Meryem, Hediye ve Savaş Güler ile sürücü Yunus Güler yaralandı.

Muş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 3'nün durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam