Kamyon üst geçitten geçemedi!

İstanbul Avcılar'da yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan boya yüklü kamyon, önce bir üstgeçitin ayaklarından birini yıktı daha sonra da bariyerleri aşarak yan yola uçtu.Kazada kamyonun sürücüsü Kerim Yılmaz (35) yaralanırken, üstgeçitin yıkıl

Kamyon üst geçitten geçemedi!

İstanbul Avcılar'da yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan boya yüklü kamyon, önce bir üstgeçitin ayaklarından birini yıktı daha sonra da bariyerleri aşarak yan yola uçtu.

Kazada kamyonun sürücüsü Kerim Yılmaz (35) yaralanırken, üstgeçitin yıkılma ihtimali nediniyle itfaiye ekiplerine haber verildi. E-5 Karayolu İBB Sosyal Tesisleri Durağı İstanbul istikametinde bugün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti:

Hadımköy'deki bir boya fabrikasından yüklediği 8 ton boyayı Rize'ye götüren Kerim Yılmaz, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 53 K 6026 plakalı kamyonunun hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan kamyon önce yayaların kullandığı üstgeçitin bir ayağını yıktı, daha sonra da bariyerleri aşarak yon yola uçtu.

Kazada sürücü Yılmaz yaralandı. Kaza yerine çağırılan ambulansa konulan Yılmaz, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nun İstanbul yönü taşıt trafiğine kapandı. Kaza yerine gelen polisler, yıkılan ayak nedeniyle üstgeçitin yıkılma ihtamalinin belirmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada bazı vatandaşlar kazayı izleyebilmek için üstgeçitin üzerine çıktı.

Sürücü Yılmaz'ın kamyonuyla Rize'den Sarıyer'e kuru çay getirdiği, boş dönmemek için de boya yüklediği öğrenildi. İtfaiye ekipleri gözetiminde kamyon uçtuğu yerden çıkarılırken, taşıt trafiğine kapanan yol da açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam