Kamyon şoförünün sır ölümü

 Edinilen bilgiye göre, Eskişehir’den yüklediği malları Çanakkale’nin Biga ilçesine götüren Osman Yılmaz'ın dün gece saat 22.30 sıralarında idaresindeki kamyonun Bursa-Ankara otobanında lastiği patlayınca, durmak zorunda kaldı. Hemen bir tamirciyi arayan

Kamyon şoförünün sır ölümü

 

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir’den yüklediği malları Çanakkale’nin Biga ilçesine götüren Osman Yılmaz'ın dün gece saat 22.30 sıralarında idaresindeki kamyonun Bursa-Ankara otobanında lastiği patlayınca, durmak zorunda kaldı. Hemen bir tamirciyi arayan Yılmaz, otobanda beklediğini söyledi. Gelen tamirci aracın lastiğini tamire koyulurken, sürücü de onun başında beklemeye başladı. Bu sırada yanlarından geçen başka bir aracın çarptığı Yılmaz ağır yaralandı. Olay yerinde hayatını kaybeden şoförün ölümü ile alakalı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler