Kamyon eve girdi: 2 ölü

Ankara'da freni patlayan kum yüklü kamyon gecekonduya girdi. Kazada gecekonduda bulunan iki kişi yaşamını yitirdi, ev içinde bulunan ve sokakta geçmekte olan 6 kişi de yaralandı.Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kaza, Mutlu Mahallesi İm

Kamyon eve girdi: 2 ölü

Ankara'da freni patlayan kum yüklü kamyon gecekonduya girdi. Kazada gecekonduda bulunan iki kişi yaşamını yitirdi, ev içinde bulunan ve sokakta geçmekte olan 6 kişi de yaralandı.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, Mutlu Mahallesi İmam Alim Sultan Caddesi'nde meydana geldi. Görgü tanıkları, kamyonun yukarı doğru yalpalayarak çıktığını, daha sonra büyük bir hızla üzerlerine doğru geldiğini, canlarını zor kurtardıklarını ifade etti. Kamyon şoförünün kaçtığı öne sürüldü.

Kazada isimleri öğrenilemeyen 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Kum yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sokağa yayılan kum içerisinde itfaiye ekipleri dakikalarca yaralı aradı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam