Kalbinin sesini dinle...

Yeni i20  karakteristik altıgen ızgarası, yüksek donanım seviyesi ve pratik kullanım özellikleriyle Hyundai Çakırlar Plaza da tüm otomobilseverlerin karşısında çıkıyor. Kasım ve Aralık Ayları boyunca Test Sürüş Günleri Hyundai Çakırlar Plaza da devam ediy

Kalbinin sesini dinle...

Yeni i20  karakteristik altıgen ızgarası, yüksek donanım seviyesi ve pratik kullanım özellikleriyle Hyundai Çakırlar Plaza da tüm otomobilseverlerin karşısında çıkıyor. Kasım ve Aralık Ayları boyunca Test Sürüş Günleri Hyundai Çakırlar Plaza da devam ediyor.

Hyundai Bölge Satış Müdürü Tolga BALTAOĞLU Yeni i20 lansmanı için Trabzon’da otomobil tutkunları ile buluştu. Tolga Baltaoğlu, Yeni i20 ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yeni i20’nin İzmit’teki fabrikadan tüm dünyaya ihraç edildiğini ve Yeni i20’nin 2015 yılında kendi segmentinde en çok satan araç olmasını hedeflediklerini belirtti.

Akıcı tasarım ile birlikte 2. nesil olarak yeniden şekillenen Yeni i20, Türkiye pazarında gençlerin ve genç evli çiftlerin gözdesi olacak. Yeni nesil ön ızgarası ile meydan okuyan Yeni i20, LED entegre projeksiyon tip ön farları ile kendine hayran bırakacak. Çift tonlu 16’’ alaşım jantları ile estetik görünümü pekiştirirken dikkat çekici arka tasarımı hayran bakışları üzerinde toplayacak. Açılabilir Panoramik Cam Tavan ise dış tasarımdaki dikkat çekiciliği desteklerken içeride de müşterileri özgür kılacak.

İç tasarımın verdiği hissiyat kullanıcının zihninde sınıf atlamasını sağlayacak. Kaliteli malzeme kullanımı ile memnuniyeti yükseklerde tutacak. Sunulan 4 farklı iç renk seçeneği ile farklılaşma imkanı veren Yeni i20, iç tasarımının desteklediği dış tasarım ile üst segment araçlara da rakip olacak. Tasarıma önem verilirken kullanım alanının da genişletildiği Yeni i20 kabin içinde ferah ve rahat bir ortam ile kullanıcısını buluşturacak. Segmentin en iyi bagaj hacimlerinden birine sahip olan Yeni i20, ön/arka bacak mesafesi, baş mesafesi ve arka omuz mesafesi ile segmentinde rakip tanımayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam