‘Kahveme ilaç atıp tecavüz etti’

23 yaşındaki S.F.B., eski iş arkadaşının kahvesine ilaç koyarak kendisine tecavüz ettiğini, bunu kayda aldığını ve tehdit edip kredi çektirdiğini söyleyerek olaydan 7 ay sonra karakola gitti.Eski çalışma arkadaşının kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra k

‘Kahveme ilaç atıp tecavüz etti’

23 yaşındaki S.F.B., eski iş arkadaşının kahvesine ilaç koyarak kendisine tecavüz ettiğini, bunu kayda aldığını ve tehdit edip kredi çektirdiğini söyleyerek olaydan 7 ay sonra karakola gitti.

Eski çalışma arkadaşının kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra kendisine tecavüz ettiğini, tecavüz görüntülerini ailesine vereceği tehdidiyle de şirket yetkilisinin imzasını taklit edip gerçeğe aykırı bordro düzenleyerek, kendi adına bankalardan kredi çektirdiğini öne süren 23 yaşındaki S.F.B., olaydan 7 ay sonra şikâyetçi oldu.

S.F.B., karakoldaki ifadesinde, Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O.’da Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü’nde öğrenciyken, bir yakınının aracılığıyla geçen Haziran ayında Antalya’ya çalışmak üzere geldiğini, M.Ö.’nün kendisine iş teklif ettini, ev bulana kadar da kendilerinde kaleblieceğini söylediğini belirtti.

‘Para da verdim ama...’
Bir gece evde kahve içtikten sonra odasına çıktığını, sabah sabah çırılçıplak uyandığını ve M.Ö.’yü yanında çıplak halde bulduğunu söyleyen S.F.B., şunları söyledi. “Meğer kahve uyku ilacı katmışlar.

Ağlamaya başladığımda M.Ö. her şeyi videoya çektiğini ve aileme göndereceğini söyleyerek beni tehdit etti. Kredi kartımı aldı ve geri vermedi. O geceden sonra bana 5 kez daha tecavüz etti. Tüm bunlara elindeki görüntüler yüzünden boyun eğdim.

İşyerimizin genel müdürü Hülya Y.’nin imzasını taklit ederek, adıma, gerçek maaşımdan daha yüksek bir rakam yazdığı bordroyu göstererek, bankadan 5 bin lira kredi çekti. Bankaya birlikte gittik. Parayı ve kredi kartını kendisine verirsem görüntüleri vereceğini söyledi. Dediğini yaptım, ancak görüntüleri vermedi.”

Şikâyetler üzerine geçen hafta gözaltına alınan M.Ö. çıkarıldığı mahkemede, tecavüz iddiasıyla ilgili olarak delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.

Sahte bordro düzenlenmesi iddiasıyla ilgili olarak ise bankalardan belgelerin isteneceği, gerek görülürse ayrıca soruşturma açılacağı belirtildi.

Şirket müdürü şikâyetçi oldu
S.F.B., M.Ö. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmak üzere geldiği Antalya’da eski işyerine de uğrayarak, tecavüz ve sahte bordro düzenlenerek, adına kredi çekilmesi olayını işyerinin genel müdürü Hülya Y.’ye anlattı. Hülya Y. de M.Ö. hakkında şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam