Kahvaltı sofrasında vahşet

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında, Sorgun ilçesine bağlı Yukarı Emirler köyünde meydana geldi. Köy girişindeki evlerinde sabah kahvaltısı yapmakta olan Veli (81) ve eşi Melek P. (61), pompalı av tüfeği ile yaylım ateşine tutuldu. Silah seslerini duyan kö

Kahvaltı sofrasında vahşet

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında, Sorgun ilçesine bağlı Yukarı Emirler köyünde meydana geldi. Köy girişindeki evlerinde sabah kahvaltısı yapmakta olan Veli (81) ve eşi Melek P. (61), pompalı av tüfeği ile yaylım ateşine tutuldu. Silah seslerini duyan köylüler, olay yerine geldiklerinde başları ve çeşitli yerlerinden vurulan yaşlı karı kocayı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Melek P.'nin kuzeni Kenan Höke, Veli P.'nin Fransa'da çalıştığını ve emekli olduktan sonra köye döndüğünü söyledi.

Sabah saat 08.00 sıralarında evlerinin önünden geçtiğinde dışarıda kimsenin olmadığını belirten Höke, "Bizden sonra köyden şehre giden bir başka araç sürücüsü olayı fark etmiş. Bunun üzerine telefonla beni aradılar. Olayı muhtara ve jandarma ekiplerine bildirdim. 30 yıl önce Melek P., eski eşi H.Y.'den (65) boşanarak Ankara'da biriyle evlenmiş ve daha sonra ondan da boşanarak bir yıl önce Veli P. ile evlendi. Eniştem olan Veli P., uzun yıllar Fransa'da çalıştı.

Emekli olunca da gelip köyümüze yerleşti. 5 oğlu var. Onlar hala Fransa'da çalışıyor. Burada yalnız başına yaşarken yaklaşık 1 yıl önce benim de yakınım olan Melek P. ile evlendi. Her ikisine de pompalı tüfekle ateş eden kişinin Melek P.'nin eski kocası H. Y. olduğu söyleniyor. H.Y. bu evliliği gurur meselesi yaptığı için böyle bir olaya kalkıştığını sanıyorum" dedi.

Bazı görgü tanıkları ise 5-6 el silah sesi duyduklarını ve daha sonra yine bir o kadar daha silah sesinin geldiğini söyledi.

Jandarma cinayetin işlendiği evin etrafını güvenlik çemberi içerisine alırken, yapılan araştırmada 11 adet boş kovan bulundu. Veli ve Melek P.'nin yakınları evin önünde toplanırken bazıları sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam