Kağıthane'de mazgallardan alev fışkırdı

Kağıthane'de yeraltındaki elektrik kablolarında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Yerin altından çıkan alevleri gören vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta patla

Kağıthane'de mazgallardan alev fışkırdı
Kağıthane'de yeraltındaki elektrik kablolarında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Yerin altından çıkan alevleri gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.
 
Olay, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta patlama sesi duyan ve yeraltından çıkan alevleri gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, yaptığı inceleme sonucunda yeraltındaki elektrik kablolarında patlama olduğunu ve yangın çıktığını belirledi.
 
Sokakta yeraltından alevlerin çıktığını gören vatandaşlar ise paniğe kapıldı. Elektrik olması nedeniyle ise itfaiye ekipleri duruma müdahale edemedi. Olay yerine elektriği kesmesi için elektrikçi çağrıldı. Bu sırada patlamanın olduğu yerde bir vatandaş panik halinde aracını çıkarmaya çalıştı. Koşarak aracının yanına giden şahıs, aracına binerek olay yerinen uzaklaştı. Olaya tanık olan vatandaşlar, "Elektrik gitti. Patlamalar oldu, alevler çıktı" dedi.
 
Olay yerinde yaklaşık yarım saat alevler çıkarken yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine çağrılan elektrikçinin elektriği kesmesinin ardından itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler