Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 5 yaralı

Kaza, İzmit Kandıra kara yolunun Çubuklu köyü mevkiinde meydana geldi. İzmit'ten Kandıra yönüne giden Mahmut Özer'in kullandığı 34 HNG 90 plakalı minibüs ile Kandıra'dan İzmit istikametine giden Cemil Akpınar yönetimindeki 34 GF 8465 plakalı otomobil çarp

Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 5 yaralı

Kaza, İzmit Kandıra kara yolunun Çubuklu köyü mevkiinde meydana geldi. İzmit'ten Kandıra yönüne giden Mahmut Özer'in kullandığı 34 HNG 90 plakalı minibüs ile Kandıra'dan İzmit istikametine giden Cemil Akpınar yönetimindeki 34 GF 8465 plakalı otomobil çarpıştı. Otomobili kullanan Cemil Akpınar ve yanında bulunan Nermin Akpınar ile minibüsün sürücüsü Mahmut Özer, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Semanur Uluocak, Döndü Özdemir ve Kübra Akpınar ile minibüs yolcuları Emin Serenli ve İbrahim Büyükboz da yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Minibüste yolcu olarak bulunan İbrahim Büyükboz, "Yüklü araç dikkatli iniyordu. İki araç peş peşe geliyordu. Arkadan gelen araç birden önümüze çıktı. Kafa kafaya çarpıştı. Arabamız savruldu, şarampole yattı. Arabada 3 kişi vardı. Biri öldü, biri hastaneye gitti." Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler