Kafa kafaya çarpıştılar: 2 ölü, 7 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Araban'a bağlı Ziyaret Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi Emine Karakuş'u tedavi gördüğü hastaneden alarak Adıyaman'ın Besni İlçesi'ne giden Fatih Karakuş'un kullandığı 27 J 2960 plakalı hafif ticari araçla, karşı yönden

Kafa kafaya çarpıştılar: 2 ölü, 7 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Araban'a bağlı Ziyaret Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi Emine Karakuş'u tedavi gördüğü hastaneden alarak Adıyaman'ın Besni İlçesi'ne giden Fatih Karakuş'un kullandığı 27 J 2960 plakalı hafif ticari araçla, karşı yönden gelen TEDAŞ görevlilerinin içinde bulunduğu sürücüsü öğrenilemeyen 27 R 4001 plakalı otomobil, Ergen mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada Emine ile oğlu Fatih Karakuş olay yerinde öldü. TEDAŞ görevlisi Mustafa Ulukök, Fatih Sağır, Reşit Bayram ile Osman, Fadime, Meryem Koca ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevre güvenliğini aldı.

Yaralılar ise 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla Araban Devlet Hastanesi ile Gaziantep'teki hastanelere götürüldü. Anne ve oğlunun cesedi de olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam