Kadınları mutfaklarına cezbeden proje

 Kadınların günlük yaşamlarının büyük bir bölümünü mutfakta geçirdiğini dikkate alan Elit Royal konut projesi, birbirinden farklı renkleri ve teknolojiyi ön plana çıkaran tasarımlarıyla tanınan dünyaca ünlü Alman Nolte mutfaklarını tercih ederek mutfağı k

Kadınları mutfaklarına cezbeden proje

 Kadınların günlük yaşamlarının büyük bir bölümünü mutfakta geçirdiğini dikkate alan Elit Royal konut projesi, birbirinden farklı renkleri ve teknolojiyi ön plana çıkaran tasarımlarıyla tanınan dünyaca ünlü Alman Nolte mutfaklarını tercih ederek mutfağı keyifli ve nezih bir mekan haline getirdi.
Şehrin gürültüsünden uzakta orman manzaralı sakin bir yaşam isteyenlerin tercih ettikleri Beytepe’de yükselen Elit Royal Konut Projesi ile Ankaralılar butik residence konsepti ile tanışıyor. Titizlikle yükselen inşaatı ve özenli tasarımı ile dikkati çeken Elit Royal Residence’da, konut sahiplerinin ayrıcalıklı bir yaşam sürmeleri için tüm detaylar düşünüldü.
İç mekan tasarımlarında da kaliteyi konut sahiplerine sunmak isteyen Elit Yapı’nın yöneticileri İnşaat Mühendisi Cem Çelik ve Mert Yıldızhan, projede özellikle mutfağa büyük önem verdiklerini söyledi.
Projeyle ilgili bilgi veren Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımlarında kadınların karar konusunda eşlerinden bir adım daha önde olduğunu hatırlatarak, “Ev alınırken erkeklerin eşlerinin isteğiyle hareket ettiği yadsınamaz bir gerçek. Biz de bu gerçeği göz önünde bulundurarak projemizi hazırlarken özellikle kadınların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık” dedi.
Bir kadın için evin en önemli bölümlerinden birinin mutfak olduğunun farkında olduklarının altını çizen Yıldızhan, şöyle konuştu:
“Elit Royal Projemizin her noktasında en kaliteli malzemeleri kullandığımız gibi mutfakta da dünyanın en iyilerinden biri ile çalışmayı tercih ettik. Dünyanın ilk 5 mutfak markası içinde yer alan Alman Nolte markası ile birlikte muhteşem mutfaklara imza atarak kadınların en çok zaman geçirdiği yerlerden biri olan mutfağı tamamen çevreci, sağlıklı malzemeden imal edilen keyifli ve nezih bir mekan haline getirmeyi hedefledik.”

“ELİT ROYAL’A ÇOK YAKIŞTI”
Tamamen aydınlık ve 20 metrekarelik bir alana sahip olan mutfakta ferah bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerine işaret eden Yıldızhan, şöyle devam etti:
“Nolte mutfaklarının orijinal tasarımı Elit Royal konutlarına çok yakıştı. Elit Royal’de ev sahibi olan kadınlar, yemek pişirmekten büyük zevk alacak. Sağlamlık ve kalitenin yanında özellikle çevreye duyarlı malzemelerin seçilmesi gerekiyor. Mutfağımız tüm bu şartları karşıladığı için bizim oldukça içimize sindi. Eminiz ki ev sahipleri de dünyaca ünlü bu Alman markasını tercih ettiğimiz için memnun olacaklar.”

ELİT ROYAL RESİDENCE
Başkent’in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 16 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire bulunuyor.
Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla “akıllı ev” olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı , jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.
Ayrıca Elit Royal Residence’da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Mayıs 2014 olarak bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler