Kadınlar hamamına erkek düştü

KAYSERİ’de kadınlar hamamında yıkanan 42 yaşındaki Fatma Erdem ile kızı 16 yaşındaki Merve’nin yanına, hamamın baca temizliğini yaparken dengesini kaybeden Musa Aslan düştü.Olay, Melikgazi İlçesi Hunat Mahallesi’nde bulunan Hunat Hamamı’nda meydana geldi.

Kadınlar hamamına erkek düştü

KAYSERİ’de kadınlar hamamında yıkanan 42 yaşındaki Fatma Erdem ile kızı 16 yaşındaki Merve’nin yanına, hamamın baca temizliğini yaparken dengesini kaybeden Musa Aslan düştü.

Olay, Melikgazi İlçesi Hunat Mahallesi’nde bulunan Hunat Hamamı’nda meydana geldi. Anne Fatma Erdem kızı Merve’yi de alarak hamama gitti. Bu sırada baca temizleyicisi Musa Aslan, yanına aldığı Mustafa Mazıcı ile hamamın bacalarını temizlemek için çatıya çıktı. Kurduğu merdivenle bacayı temizlemeye başlayan Musa Aslan, dengesini kaybedince 7 metre yüksekten kadınların bulunduğu bölüme düştü. Işıklandırma camlarını kırarak düşen Aslan ağır yaralanırken, Fatma Erdem ile kızı Merve de cam kırıklarından yaralandı.

Büyük korku yaşayan anne- kız ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 7 metreden düşerek ağır yaralanan Musa Aslan ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı gören baca temizlik işçisi Mustafa Mazıcı “Musa usta bacayı temizlemek için merdivene çıktığı sırada dengesini kaybetti. Baca taşları çürükmüş, kadınlar bölümüne düştü” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler