Kadına yönelik şiddet sokağa taştı

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Fiskaya semtinde 20’li yaşlardaki bir erkek, aynı yaşlardaki bir kadını sokak ortasında uzun süre yalın ayak yürüttü. Genç kadını tehdit edip hakaretlerde bulunan şahıs, ağlayan kadını tartakladı. Zaman zaman kadının

Kadına yönelik şiddet sokağa taştı

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Fiskaya semtinde 20’li yaşlardaki bir erkek, aynı yaşlardaki bir kadını sokak ortasında uzun süre yalın ayak yürüttü. Genç kadını tehdit edip hakaretlerde bulunan şahıs, ağlayan kadını tartakladı. 

Zaman zaman kadının üzerindeki kıyafetleri çekerek ya da kadını iterek zorla yürüten saldırgan, sokak arasına götürdüğü kadına tekme ve yumruklarla vurdu. Meydana gelen olay sırasında, yoldan geçen araçlardaki sürücülerin duyarsızlığı dikkat çekti.
 
Olayın ihbar edilmesi üzerine polis bölgeye geldiğinde ise saldırgan ile kadın ortadan kaybolmuştu. Polis yaptığı aramalara rağmen saldırganı bulamazken, genç kadının akıbeti de bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler