Kadın terzisinde gizli görüntü düzeneği

Samsun'da kadın terzisi 45 yaşındaki S.D. işyerinin soyunma kabinine gizlediği ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonuyla kadınların çıplak fotoğraflarını ve videolarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı hakkında soruştur

Kadın terzisinde gizli görüntü düzeneği

Samsun'da kadın terzisi 45 yaşındaki S.D. işyerinin soyunma kabinine gizlediği ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonuyla kadınların çıplak fotoğraflarını ve videolarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ilçenin Mecidiye Çarşısında kadın terziliği yapan evli S.D., özel olarak hazırladığı ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonunu soyunma kabinine yaptığı gizli bir bölmeye yerleştirdi. Elbise diktirmeye gelen ve terzinin diktiği elbiseyi denemek için soyunma kabinine giren çok sayıda kadının çıplak fotoğraflarını ve videolarını çekti.
 
Polisi arayan kimliği belirsiz bir kişi, S.D.'yi ihbar etti. İhbarın ardından müşteri gibi davranan bir kadın polis, S.D.'nin işyerine gelerek hazır dikilmiş elbiseyi denemek bahanesiyle kabine girip cep telefonunu buldu. Kabinden çıkan kadın polisin cep telefonu bulması üzerine içeriye giren sivil ekipler S.D.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, cep telefonundan haberi olmadığını söyledi.
 
Öte yandan polisin, S.D.'nin çektiği öne sürülen fotoğraf ve videolara ulaşmak için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
 
TERZİ SERBEST KALDI
 
Samsun'da işyerinin soyunma kabinine kurduğu düzenekle kadınların soyunurken çıplak fotoğraf ve görüntülerini çektiği iddiasıyla gözaltına alınan terzi S.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen S.D., "O telefon bana ait değil. Ben böyle birşey yapmadım" dedi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam