Kadın Polis acıyla yıkıldı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği motosiklet kazası için olay yerine giden kadın polis, oğlunun cenazesiyle karşılaştı.Oğuzhan Yıldırım (19) yönetimindeki motosiklet, Mimar Sinan Mahallesindeki üst geçit yakınların

Kadın Polis acıyla yıkıldı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği motosiklet kazası için olay yerine giden kadın polis, oğlunun cenazesiyle karşılaştı.Oğuzhan Yıldırım (19) yönetimindeki motosiklet, Mimar Sinan Mahallesindeki üst geçit yakınlarında, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi. Kazada, motosiklette bulunan Tarık Polat (14) olay yerinde, sürücü Yıldırım ise kaldırıldığı Kırıkhan Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

 Kazanın ardından incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine giden ekipte bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Filiz Karabulut, yaşamını yitiren gencin, bir süre önce boşandığı eşinden olan ve kendisi ile aynı evde yaşayan oğlu Tarık Polat olduğunu görünce şoke oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler