Kadın kocasını öldürdü!

Tartıştığı eşini vurarak öldürdü.

Kadın kocasını öldürdü!
İstanbul Kartal’da boşanmak üzere olan bir kadın, tartıştığı eşini vurarak öldürdü.

Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde yaşanan olayda, iddialara göre boşanmak üzere olan Murat T., eşi B.T’nin yanında kalan kızını gündüz saatlerinde aldıktan sonra eve bıraktı. Akşam saat 18.30 sıralarında tekrar gelen Murat T., boşanmak üzere olan eşi B.T ile tartışmaya başladı. Bu sırada B.T, emekli astsubay olan babasının silahını alarak Murat T.’yi sırtından vurdu. Yere yığılan Murat T. için olay yerine ambulans istendi ancak olay yerine gelen sağlık ekipler, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis ise, Murat T.’nin boşanmak üzere olduğu eşi B.T ve babası ile annesini gözaltına aldı. Olayı duyarak gelen Murat T.’nin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Ölen adamın yakınları, “O çocuğu için öldü” diyerek tepki gösterdi.

"SİLAH SESİ GELDİ"

Olayı gören vatandaşlar, “Biz arkadaşlarımızla oturuyorduk. Bir tartışma sesi geldi. Büyük ihtimal aile kavgasıydı. Bir silah sesi geldi. Biz de ambulansı çağırdık ve polise haber verdik. Olay yerine gelen polis olaya müdahale etti ve biri kadın, biri erkek 2 kişiyi gözaltına aldı” dedi.

KADININ DARP EDİLDİĞİ İDDİASI

Öte yandan gündüz saatlerinde de bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından B.T.’nin boşanmak üzere olduğu kocası Murat T. hakkında darp edildiğini ileri sürerek karakola şikayetçi olduğu ileri sürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Murat T.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam