Kadın kasiyerlerin korkulu rüyası yakalandı

İSTANBUL’da marketlerde çalışan kadın kasiyerlerin korkulu rüyası haline gelen market gaspçısı Ümüt A. (21) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin daha önceden polis tarafından hırsızlık, gasp, kapkaç ve güveni kötüye kullanmak suçundan 9 kez yakalandığı

Kadın kasiyerlerin korkulu rüyası yakalandı
İSTANBUL’da marketlerde çalışan kadın kasiyerlerin korkulu rüyası haline gelen market gaspçısı Ümüt A. (21) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin daha önceden polis tarafından hırsızlık, gasp, kapkaç ve güveni kötüye kullanmak suçundan 9 kez yakalandığı ortaya çıktı.
 
 
SOYDUĞU MARKETE ERTESİ GÜNDE SOYGUNA GELMİŞ
 
Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir markette 15 Haziran 2015 tarihinde  bir kişi müşteri gibi girdiği markette kadın kasiyeri bıçak tehdidi ile etkisiz hale getirdi. Kasada bulunan paralarla, 285 lira değerinde sigara alan şüpheli kasiyer kadının cep telefonu da yanına alarak kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, bir gün sonra şüpheli yine aynı markete gelerek soygun yapmaya çalıştı. Bu kez kasada duran başka bir kadın kasiyeri bıçak göstererek korkutan şüpheli tam kasadaki paraları alacakken içeri giren müşterileri görünce paniğe kapılarak kaçtı. Güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin bir gün önce gelen soyguncu olduğu anlaşıldı.
 
 
GÜLTEPE'DE BİR MARKET SOYDU
 
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin peşine düştüğü şüpheli 18 Haziran 2015 tarihinde bu kez Gültepe’de ortaya çıktı. Müşteri gibi girdiği markette kadın kasiyeri bıçak göstererek etkisiz hale getiren şüpheli kasada bulunan 220 lirayı alarak kaçtı.
 
 
ESKİ SABIKALI ÇIKTI 
 
Polis görüntülerden eski sabıkalı Ümüt A. olduğunu tespit ettiği şüpheliyi önceki gün saklandığı evde gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan Ümüt A.’nın daha önceden hırsızlık, gasp, kapkaç ve güveni kötüye kullanmak suçları nedeniyle 9 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler