Kaçırılan askerlerle ilgili flaş gelişme

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkan vekilleri Pervin Buldan ile İdris Baluken ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Lice'de kaçırılan 2 asker ve 3 sivilin bırakılması için ilçeye hareket etti.Lice'de geçtiğimiz günlerde YDG-H'li bir

Kaçırılan askerlerle ilgili flaş gelişme

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkan vekilleri Pervin Buldan ile İdris Baluken ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Lice'de kaçırılan 2 asker ve 3 sivilin bırakılması için ilçeye hareket etti.

Lice'de geçtiğimiz günlerde YDG-H'li bir grup tarafından kaçırılan 2 uzman çavuş ve 3 sivilin serbest bırakılması için HDP'liler devreye girdi. Buldan, Baluken ve Önder, sabah saatlerinde Lice ilçesine hareket etti. HDP'lilerin, temaslarının ardından kaçırılan asker ve sivillerin serbest bırakılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler