Kaçak sigara kartonlarından köpük çıktı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde polisin ele geçirdiği kaçak sigara kartonlarının içinden köpük ve kağıt parçaları çıktı.Bu ilginç olay Savrun Mahallesinde bir evde meydana geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Asayiş Büro Ekipleri, İ.H.K.’nin evinde yaptığı ar

Kaçak sigara kartonlarından köpük çıktı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde polisin ele geçirdiği kaçak sigara kartonlarının içinden köpük ve kağıt parçaları çıktı.

Bu ilginç olay Savrun Mahallesinde bir evde meydana geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Asayiş Büro Ekipleri, İ.H.K.’nin evinde yaptığı aramada 60 paket kaçak sigara kolisi ele geçirdi. Kaçak zannedilen sigara kartonlarının içerisinden köpük ve karton parçaları çıktı.
 
Kaçak diye sahte sigara paketlerini alan İ.H.K. da duruma şaşırırken, dolandırıldığını belirtti. Sahte sigara paketlerini emniyete getiren ekipler, ilk kez karşılaştıkları bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Polis evde yaptığı aramada bir adet ruhsatsız silah ve 2 adet şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler