Kaçak ocakta göçük!

Zonguldak merkeze bağlı Kilimli Beldesi'nde kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte, maden işçisi evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki Şenol Biçici mahsur kaldı. Madenciyi kurtarma çalışmaları sürüyor.Göçük, dün saat 19.00 sıralarında Bölüm Mahallesi Ya

Kaçak ocakta göçük!

Zonguldak merkeze bağlı Kilimli Beldesi'nde kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte, maden işçisi evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki Şenol Biçici mahsur kaldı. Madenciyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Göçük, dün saat 19.00 sıralarında Bölüm Mahallesi Yayla Caddesi'nde bir evin bahçesinde bulunan kaçak maden ocağında meydana geldi. Ocak girişinden yaklaşık 10 metre ileride tavan çökmesi sonucu oluşan göçükte, maden işçisi Şenol Biçici mahsur kaldı. Ocakta çalışan işçiler, önce kendi imkanlarıyla Şenol Biçici'yi kurtarmaya çalıştı. Bu sırada küçük çaplı bir göçüğün daha oluştuğu belirtildi. Saat 24.00'e kadar yaptıkları çalışmalarda Biçici'yi kurtaramayan arkadaşları, polise haber vererek yardım istedi.

Polisle birlikte gelen Türkiye Taşkömürü Kurumu Talihsiye (Kurtarma) ekibi, kurtarma çalışması başlattı. Sabah saatlerinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi de çalışmalara destek verdi. Yaklaşık 16 saattir yapılan çalışmalarda Şenol Biçici'ye ulaşılamadı.

Şenol Biçici'nin, göçüğün hemen ardından yapılan çalışmalarda arkadaşlarına ses verdiği, ancak şu anda kendisinden ses alınamadığı belirtildi. Şenol Biçici'yi kurtarma çalışmaları sürerken, arkadaşları ve mahalle sakinleri de ocak önünde umutla bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam