Kabe'ye çılgın proje hazırlanıyor

Ümmül Kurra Üniversitesi Hac ve Umre Araştırmalar Merkezi Başkanı Adnan Gutup, yaptığı açıklamada, 6 ayrı noktadan direkt Kabe'ye kadar beklemeden gidecek teleferik sisteminin kurulması için teklif sunduklarını bildirdi.Özellikle hac ve umrenin yoğun oldu

Kabe'ye çılgın proje hazırlanıyor

Ümmül Kurra Üniversitesi Hac ve Umre Araştırmalar Merkezi Başkanı Adnan Gutup, yaptığı açıklamada, 6 ayrı noktadan direkt Kabe'ye kadar beklemeden gidecek teleferik sisteminin kurulması için teklif sunduklarını bildirdi.

Özellikle hac ve umrenin yoğun olduğu dönemlerde Kabe yollarında ciddi sıkışıklıkların meydana geldiğini kaydeden Gutup, trafik sıkışıklıkları konusunda dünyada deneyimli ülkelerin göz önünde bulundurulduğunu dile getirdi.

Gutup ayrıca Hira ve Sevrmağaralarına da aynı şekilde teleferik sisteminin başlatılacağını ve bu sistemin de 2 sene içerisinde hizmet verir hale geleceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam