Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Eylül ayı içinde Çankırı'da 450 sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve dört kategoride (Minik-Yıldız-Gençler-Büyükler) yapılan Jiu-Jitsu Türkiye Şampiyonasına Erzurum 13 sporcu ile katıldı. Şampiyonada 14 altın madalya kazanan sporcular bugün Erzurum Valisi

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Eylül ayı içinde Çankırı'da 450 sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve dört kategoride (Minik-Yıldız-Gençler-Büyükler) yapılan Jiu-Jitsu Türkiye Şampiyonasına Erzurum 13 sporcu ile katıldı. Şampiyonada 14 altın madalya kazanan sporcular bugün Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

İlk gün yapılan müsabakalarda Fight sistemde tüm sporcular kürsüye çıkarken, ikinci gün yapılan Ne Waza sistemde ise sporcularımız rakiplerini yenmeyi başararak toplamda 26 madalya kazandılar.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak ,4 bronz 8 gümüş ve 14 altın madalya ile Erzurum'u en iyi şekilde temsil eden sporcularımız ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu ve antrenörleri kabul etti.

Antrenör Yasin Yeşiltepe Jiu -Jitsu ve şampiyona hakkında Vali Altıparmak'a bilgi verdi. Yeşilyurt Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden sporcuların Ekim ayı içinde Bosna-Hersek'te yapılacak olan Jiu-Jitsu Balkan Şampiyonası ve sonrasında Tayland da yapılacak olan Dünya Jiu-Jitsu Şampiyonasına katılacağını söyledi.

Küçük sporcuların müsabakasız ayakta gösterdiği Jiu-Jitsu tekniklerini izleyen Vali Dr. Ahmet Altıparmak , konuklarıyla tek tek ilgilenerek, Erzurum adına gösterdikleri bu büyük başarıdan dolayı hepsini kutladığını söyledi.

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

Jiu-jitsu’da 14 Altın Madalya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler