Jigolo teklifleri eşini çıldırttı

 İlan verdikten sonra partner sitelerinde adına habersiz üyelik açıldığını iddia eden şikayetçi “Partner sitelerinden yağmur gibi mesajlar gelmeye başladı. Hatta ne vahimdir ki eşimden bana jigolo teklifi yolladılar. Konuyu bilmesem aile içi şiddet sebebi

Jigolo teklifleri eşini çıldırttı

 

İlan verdikten sonra partner sitelerinde adına habersiz üyelik açıldığını iddia eden şikayetçi “Partner sitelerinden yağmur gibi mesajlar gelmeye başladı. Hatta ne vahimdir ki eşimden bana jigolo teklifi yolladılar. Konuyu bilmesem aile içi şiddet sebebi.” dedi.

 

İnternetin yaygınlaşması ile birçok partner sitesi internette yer aldı. E-postalarınıza gelen cezbedici sözlerle hazırlanmış güzel ve genç kadın resimleriyle süslenmiş mesajlara dikkat. Kadınlar tarafından günde birçok defa gönderilen mesajlar ile erkeklerin belli bir para karşılığında partner sitelerine üye olması sağlanıyor ve sonrasında ne mesaj geliyor ne de siteye ulaşılıyor. Asıl ilginç olay ise H.K.’nin başına geldi. Şikayetçi yaşadığı ilginç olayı anlatırken konu hakkında daha fazla yaygınlaşmadan yetkililerden acil denetim istedi. Çünkü bu sitelere açılan habersiz üyelikler nedeni ile eşi ile arası bozulan da var parasını kaptıran da.

 

HER ŞEY BİR İLANLA BAŞLADI

Kendisinden habersiz partner sitelerine adına üyelik açıldığını iddia eden H.K. e- postasına cezbedici sözlerle hazırlanmış güzel ve genç kadınların fotoğrafları ile süslenmiş birçok mesaj aldığını kaydetti. Bakın asıl şoku ise nasıl yaşadı:

 

“Ne olduğunu bilmediğim  bir takım sitelere  haberim  olmadan  kaydedilmişim.  Bir araba  satış   sitesine  arabamı satmak için ilan verdikten  sonra  bu e- mailler  gelmeye başladı. Öyle çok geliyor ki  silmeye yetişemiyorum. Partner sitelerinden  yağmur gibi mesajlar gelmeye başladı. Hatta ne vahimdir ki  eşimden bana  jigolo teklifi yolluyorlar. Konuyu bilmesem   resmen  aile  içi  cinayet sebebi. Siteleri aradım konuyu konuştuk tamam  gereğini  yaparız dediler ancak sadece beni engellediler ama  mesajlar gelmeye  devam ediyor  Kendilerine ulaşmamı engellediler. Bu  konunun  daha vahim sonuçlar  doğurmaması  için  yetkililer bu konuya biran önce el atmalı.”

 

EVLİLİĞİ BİTECEKTİ

Şikayetvar’a gelen başka bir şikayete göre ise H.S.’nin partner sitelerinden gelen e-postalar nedeni ile evliliği bitecekti. Şikayetçi yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi:

 

“Bana üyelik için ya da arkadaşlık teklifleri de yollanmasın mail atılmasın. Partner sitesinden mailler alıyordum. Spam olduğunu değerlendirdiğim bu mailleri okumadan silip çöp kutumu da boşaltıyordum. Ancak benim e -mail adresim, isim ve doğum tarihimi kullanarak üye yapmışlar. Ardından bana 48 adet mesaj gelmiş. Sözde bu siteden bana ulaşmaya çalışan kadınlar varmış falan. Bunlardan benim haberim yokken eşim mailleri kontrol etmiş ve bu mesajları görmüş. Neyse ki benim adıma yazılmış herhangi bir mesaj yok. Gelen mesajlar yüzünden eşimle sürekli tartışıyorum.  Az daha bu site yüzünden evliliğim sona erecekti.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler