Jigolo olmak isterken bakın neler oldu ?

Jigololuk yaparak, para kazanmak amacıyla internetteki bir jigolo sitesine üye olan 22 yaşındaki A.E. ile 24 yaşındaki B.K., "Size 1 ay içerisinde müşteri bulacağız" diyen bir kişiye 450'şer liralarını kaptırdı. A.E. ve B.K. internet sitesi ve kendilerini

Jigolo olmak isterken bakın neler oldu ?

Jigololuk yaparak, para kazanmak amacıyla internetteki bir jigolo sitesine üye olan 22 yaşındaki A.E. ile 24 yaşındaki B.K., "Size 1 ay içerisinde müşteri bulacağız" diyen bir kişiye 450'şer liralarını kaptırdı. A.E. ve B.K. internet sitesi ve kendilerini dolandıran kişiden şikâyetçi oldu.

İşsiz A.E. ve arkadaşı B.K. 1 ay önce bir internet sitesine üye oldu. Para karşılığı kadınlarla ilişkiye girmeyi amaçlayan A.E. ve B.K. üye oldukları gün telefonla sözde site yöneticisi tarafından arandı. Telefondaki kişi, ikiliden üyelik ücreti olarak 450'şer lira istedi. A.E. ve B.K. parayı banka hesabına yatıracak ve ilk müşterileri için 1 ay bekleyecekti. A.E. ve B.K. parayı banka hesabına yatırdı.
 
Aradan geçen 1 aya rağmen kendilerini arayan olmadı. İnternet sitesindeki cep telefonu numarasını arayan A.E. ve B.K. telefonun kullanıma kapandığını görünce dolandırıldıklarını anlayarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. A.E. ve B.K. şikâyet dilekçelerinde, siteyi bir arkadaşları aracılığıyla bulduklarını anlattı.
 
Telefonda kendilerini arayan kişinin, yaptıkları görüşmeyi kimseye anlatmaması için uyardığını iddia eden A.E. ve B.K., site yönetimi ve arayan kişinin bulunarak cezalandırılmasını istedi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı dolandırıcıların tespiti için dosyayı Bilişim Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam