Jandarmaya araç çarptı: 6 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kaza yapan araçtakilere yardım eden jandarma ekibine başka bir araç çarptı. Kazada, 2'si asker 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kaza, Ankara-Samsun karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara istikame

Jandarmaya araç çarptı: 6 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kaza yapan araçtakilere yardım eden jandarma ekibine başka bir araç çarptı. Kazada, 2'si asker 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Ankara-Samsun karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan Hasan Dursun (44) yönetimindeki 06 CJN 67 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir benzin istasyonuna uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler, yaralıları ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne gönderdikten sonra kazayı yapanların eşyalarını toplamaya başladı. Bu sırada aynı istikametten gelen Ankara İbni Sina Hastanesi'nde doktor olduğu öğrenilen Bülent Kurt (35) yönetimindeki 06 E 7433 plakalı otomobil, ilk önce kaza bölgesindeki askerlere daha sonra ise kaza yapan otomobile çarptıktan sonra ters döndü.

Kazada bir Jandarma Uzman Çavuş ile Jandarma er, çarpan otomobilin sürücüsü Bülent Kurt ve ilk kazadaki otomobil sürücüsü Hasan Dursun, otomobilde yolcu olarak bulunan Nazlı Merve Dursun (26), Sinem Dursun (22) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Bülent Kurt Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından Sungurlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Kıvanç Sağlam, olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler