Jandarma faciayı önledi

Jandarma ekipleri 2 tüp dolusu yola tuzaklanan patlayıcıyı yakaladı

Jandarma faciayı önledi

Jandarma ekipleri 2 tüp dolusu yola tuzaklanan patlayıcıyı yakaladı.

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde teröristlerin iki köyün arasında yol kenarını kazarak döşediği tüplere bağlı telsiz düzenekli patlayıcıyı fark eden jandarma, olası bir faciayı önledi. Patlayıcı, kontrollü bir şekilde imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Arıcak ilçesinin Bükardı beldesi ile Yaylabaşı köyü arasında yolun kazılarak el yapımı patlayıcı yerleştirildiğini tespit etti. Bunun üzerine bölgede operasyon yapıldı. Jandarma Komando Timleri bölgenin güvenliğini aldıktan sonra uzman ekipler tarafından çalışma yapıldı. Çalışmada, Üçocak Haberci Boğazı yakınlarındaki yolun altının kazılarak iki adet tüp yerleştirildiği ve patlatılması için telsiz düzeneği kurulduğu belirlendi. Patlayıcı, uzmanlar tarafından kontrollü bir şekilde patlatılarak imha edildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam