İzmir'de işadamına silahlı saldırı

 İzmir’de kuyumculuk yapan ve birçok sosyal sorumluluk projesinin altına imzasını atan genç iş adamı Erhan Özusta henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunlardan birinin bacağına isabet etmesi sonucu hafif yaralanan

İzmir'de işadamına silahlı saldırı

 

İzmir’de kuyumculuk yapan ve birçok sosyal sorumluluk projesinin altına imzasını atan genç iş adamı Erhan Özusta henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.
 
Kurşunlardan birinin bacağına isabet etmesi sonucu hafif yaralanan Özusta’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
Olay İzmir’in Konak ilçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde Alsancak semtindeki kuyumcu dükkanını kapatan Erhan Özusta Şair Eşref Bulvarı üzerindeki evine gitmek için yola çıktı. Evinin önüne gelen Özusta burada kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacağından vuruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından anında müdahale edilen başarılı iş adamının sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
 
Polis Özustay'a saldıran kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam