İzmir'de 'arazi' dehşeti!

İZMİR'in Bayındır İlçesi'nde, amcaoğulları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kardeş tabanca ile vurularak öldürüldü.Aralarında önceden de arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumet bulunduğu ileri sürülen amcaoğulları,

İzmir'de 'arazi' dehşeti!

İZMİR'in Bayındır İlçesi'nde, amcaoğulları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kardeş tabanca ile vurularak öldürüldü.

Aralarında önceden de arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumet bulunduğu ileri sürülen amcaoğulları, akşam saatlerinde, aynı konu üzerinde konuşmak için biraraya geldi. Akraba 5 kişi arasındaki konuşma önce tartışmaya ardından da silahlı kavgaya dönüştü.

Amcaoğullarının evinde bulunan Faruk Balın (30) ile ağabeyi Hüseyin Balın (36), iddiaya göre yanlarında getirdikleri tabancaları çekerek, Mehmet Balın (38) ve Mustafa Taner Balın'ı (36) evin içinde, kaçmaya çalışan Gürsoy Balın'ı (40) da 120 metre uzaklaşabildikten sonra sokak üzerinde çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında çeşitli yerlerinden vurarak yaraladı.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, kanlar içinde kalan 3 kardeşin olay yeride yaşamını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından kaçan iki zanlı, jandarma tarafından yakalandı.

Zanlılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Ekipler cinayetin gerçekleştiği yerde incelemede bulundu, delil aradı. Yapılan incelemenin ardından ölen 3 kardeşin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gerginliğin yaşandığı ilçede yeni bir olay yaşanmaması için polis ve jandarma geniş kapsamlı önlem aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam