İtso Başkanı Anıl’dan Yeni Kabine Yorumu

İnegöl Ticaret Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinenin başarılı olmasını diledi. 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nden iş dünyası olarak büyük beklentiler içinde olduklarına vurgu yapan Başkan Metin Anıl, "K

İtso Başkanı Anıl’dan Yeni Kabine Yorumu

İnegöl Ticaret Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinenin başarılı olmasını diledi.

64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nden iş dünyası olarak büyük beklentiler içinde olduklarına vurgu yapan Başkan Metin Anıl, "Kabinede hem tecrübeli hem de yeni isimlerden oluşmuş. Güven veren bir kadro görüyoruz. Yeni göreve başlayan hükümetin beklentilerimize cevap vereceğini düşünmekteyiz. Yeni hükümette görev yapacak bakanları, en samimi başarı dileklerimle kutluyorum, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Metin Anıl, Türkiye'nin önünde çözülmesi gereken çok önemli sıkıntılar olduğunu ve bu sorunları hızla çözerek 2023 hedeflerine hızla yol alması gerektiğini de söyledi. Yeni göreve başlayan 64. Hükümetin Türkiye'yi ve ekonomiyi 2023 hedeflerine taşıyacak vizyona sahip dinamik bir ekip olarak gördüklerini anlatan Anıl, "Yeni Kabinenin refahımızı artıracak, iş dünyasının meselelerine çözüm bulacak çalışmaları gerçekleştireceğine yürekten inanıyoruz. Yeni hükümetin çalışmalarına destek olmak için iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

İTSO Başkanı Metin Anıl yeni kabinede, Bursa'nın ağırlığını açıkça gördüklerini ve bundan çok memnun olduklarını da söyledi. Anıl, "Açıklanan kabine listesinde Bursa milletvekilimiz olan Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanı ve Efkan Ala da İçişleri Bakanı olarak görev yapacaklar. Bunun yanı sıra eski Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı oldu. Ben bu vesileyle tekrar kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

İtso Başkanı Anıl’dan Yeni Kabine Yorumu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam