İşte o olayın perde arkası!

Ümit Sayın, kendisini polis olarak tanıtıp “Terör örgütünün kişisel bilgilerinizi kullanarak yolsuzluk yaptıklarını tespit ettik” diyen çete tarafından dolandırıldı. Sayın’ın kız arkadaşı, şarkıcının telefonun devamlı meşgul çalması üzerine kayıp müracaat

İşte o olayın perde arkası!

Ümit Sayın, kendisini polis olarak tanıtıp “Terör örgütünün kişisel bilgilerinizi kullanarak yolsuzluk yaptıklarını tespit ettik” diyen çete tarafından dolandırıldı. Sayın’ın kız arkadaşı, şarkıcının telefonun devamlı meşgul çalması üzerine kayıp müracaatıyla polise başvurdu. Polis, sanatçının telefonunun beş saat boyunca meşgul olması üzerine bankalardaki hesaplarını incelemeye aldı. 30 bin liranın dolandırıcılara ait hesaba gönderdiği tespit edilince, polis banka yetkililerini arayarak 11 bin liranın havalesi esnasında hesabı bloke ettirdi. 19 bin lirayı bankadan çeken şebeke liderinin kimliği de tespit edildi. Telefonu kapattıktan sonra polislerin araması sonucu dolandırıldığını fark eden Sayın, dün Poll Production’da bir basın toplantısı düzenledi: “İlçe emniyetten arandığımı söylediler. Çok profesyonellerdi. Sorduğum her şeye anında ve mantıklı cevaplar verdiler. Mesela beni 155 no’lu telefondan aradılar, ‘Sizi Türkiye’de 155’ten kaç kişi arayabilir?’ dediler. Bugüne kadar birçok olay yaşamış biriyim. Büyükşehire yeni gelmedim ki. 43 yaşındayım, üniversite eğitimim var. Demek bu tarz şeyler herkesin başına gelebiliyormuş.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler