İşte kocanın dehşet anları!

karısı Havva K.'yi, yetiştirme yurdundaki çocuklarını ziyaretten dönerken görünce sokak ortasında dehşet saçarak bıçakla ağır yaraladı.

İşte kocanın dehşet anları!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, M.K., ikinci kez evlenmelerine rağmen birlikteliklerini sürdüremeyip ayrı yaşamaya başladığı karısı Havva K.'yi, yetiştirme yurdundaki çocuklarını ziyaretten dönerken görünce sokak ortasında dehşet saçarak bıçakla ağır yaraladı.

M.K.'nin, karısını bıçakladığı anlar ve sonrasında polisin havaya ateş ederek onu durdurması, vatandaşların sopalarla linç girişiminde bulunması, kameralarca görüntülendi.

Dün (çarşamba) saat 11.30 sıralarında, Kemalpaşa'nın İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 35 yaşındaki TIR şoförü M.K. (Mehmet Kocapınar), üç yıl önce boşanmasının ardından geçen aralık ayında çocukları için yeniden evlendiği, ancak bir süre sonra ayrı yaşamaya başladığı, bir müzikholde çalışan 29 yaşındaki karısı Havva K. (Kocapınar) ile karşılaştı.

Yetiştirme yurduna bağlı evlerde kalan iki çocuklarını birbirlerinden habersiz olarak ziyaret eden M.K. ve eşi Havva K., ayak üstü konuşmaya başladı. Turgutlu'da oturan M.K., kendisinden ayrıldıktan sonra İzmir'e yerleşen eşinin yaşam tarzından rahatsız olduğunu ve çalışmasını istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı.

POLİS HAVAYA ATEŞ EDEREK DURDURDU

Tartışma sırasında, yakında park halinde duran aracından ekmek bıçağını alan M.K., onlarca vatandaşın gözleri önünde Havva K.'ya saldırdı.

Yere yatırtığı eşini defalarca bıçakladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, müdahalelerine rağmen bıçaklamaya devam eden M.K.'yi, havaya ateş ederek güçlükle durdurdu. Bu sırada bazı vatandaşlar sapolarla ve tekmeleyerek zanlıyı linç etmeye çalıştı.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından önce Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Havva K. daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Havva K.'nin tedavisinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan M.K.'nin ifadesinde, "Eşimle çocuklarım için birleştim.

Ama yine yapamayıp ayrıldık. Onun yaşam tarzından memnun değildim, beni rahatsız ediyordu. Çocuklarımı görmeye gittiğimde karşılaşınca tartıştık, sonrasında da olaylar yaşandı" dediği öğrenildi. Koca M.K., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Görgü tanıklarının şoke eden M.K.'nin yaşattığı dehşet anlarının, kamerayla kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde, M.K.'nin, karısını boğuşma sırasında yere yatırarak bıçaklaması yer aldı.

Sonrasında ise, olaya müdahale eden polis ekiplerinin hava ateş ederek zanlıyı durdurmaları, onu yere yatırıp etkisiz hale getirmeleri ile bazı vatandaşların da sopalarla ve tekmelerle linç girişimleri görüntülendi. Görüntülerde ayrıca Havva K.'nin yerde kanlar içerisinde yatması, zanlı M.K.'nin gözaltına alınmaları kaydedildi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler