İşte kıskanç kocanın eseri

Adana’da eşinin kendisini aldattığını ileri süren bir koca, karısını darp edip yüzünü cam ve bıçakla kesti.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 683. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, alkol ve esrar kullanan Şa

İşte kıskanç kocanın eseri

Adana’da eşinin kendisini aldattığını ileri süren bir koca, karısını darp edip yüzünü cam ve bıçakla kesti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 683. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, alkol ve esrar kullanan Şaban A., sabah kalktıktan sonra eşi Esma A. (49) ile kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Koca, karısına, "Beni aldatıyorsun" diyerek darp etmeye başladı. Bunun üzerine kadın evden kaçıp komşularının evine sığındı. Ancak koca buraya da gelerek eşinin yüzünü cam ve bıçakla kesti. Vücudunun değişik yerlerini de hafif şekilde kesen koca daha sonra çevredeki vatandaşların polis çağırması üzerine olay yerinden kaçtı. Polis hemen olay yerine gelirken, kadının yaralı olduğunu görerek ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ilk müdahaleyi yaparken kadının yüzü kanlar içinde kaldı. Kadın daha sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadın sedyede götürülürken, kendisini kocasının bu hale getirdiğini söyledi. Polis şimdi her yerde Şaban A.’yı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam