İşte kazada ölen 8 kişinin isimleri!

İstanbul Sancaktepe'de yabancı plakalı bir TIR'ın karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerden 7'sinin isimleri belirlendi.Olay yerinde inceleme yapan yetkililerden ve ha

İşte kazada ölen 8 kişinin isimleri!

İstanbul Sancaktepe'de yabancı plakalı bir TIR'ın karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerden 7'sinin isimleri belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan yetkililerden ve hastanelerden alınan bilgiye göre hayatını kaybedenlerin ve bazı yaralıların isimleri şöyle;

Hayatını kaybedenler;
Mehmet Şefik Özüoral,
Suat Özüoral,
Mehmet Şirin Yıldız,
Abdülbaki Çelikel,
Mecit Çelikhası,
Turan Özçınar
TIR sürücüsü Mehmet Selim Karaismail.

Yaralananlar;
Ali Ay,
Cengiz Gül,
Atakan Çelikhası
Baran Çelikhası.

LASTİĞİ PATLADI
Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ifade edildi. Bu arada bir görgü tanığı, TIR'dan büyük bir gürültü çıktığını ve lastiği patlayan TIR'ın karşı şeride geçtiğini söyledi.

Öte yandan, TIR sürücüsü Mehmet Selim Karaismail'in Bulgaristan vatandaşı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam