İstanbul'da terör operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 18 Ocak'ta Örnek Mahallesi'nde yüzleri maskeli bir grubun ellerinde sopa ve molotofkokteylleri ile slogan atarak yürüyüşe geçtikleri, molotofkokteyli attıkları çöp konteyneri ile yolu trafiğe kapattıkları

İstanbul'da terör operasyonu!
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 18 Ocak'ta Örnek Mahallesi'nde yüzleri maskeli bir grubun ellerinde sopa ve molotofkokteylleri ile slogan atarak yürüyüşe geçtikleri, molotofkokteyli attıkları çöp konteyneri ile yolu trafiğe kapattıkları ihbarı üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
 
Çalışmalarda, kaçarken İstiklal Caddesi'ndeki otobüs durağı ve bankaların para çekme makinelerine molotofkokteyli atan, taş ve sopalarla çevreye zarar veren ve kendilerini takip eden zırhlı araca molotofkokteylleri ile saldıran şüphelilerden R.P. (20), M.G. (25), K.K. (27), F.İ. (20), O.Ç. (20), S.K. (16), F.H. (16), Ö.Ö. (14), H.O. (17) ve A.O. (17) gözaltına alındı.
 
Şüphelilerin yapılan üst aramalarında yüzlerini kapatmada kullandıkları değerlendirilen iki bere ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler