İstanbul‘da helikopter destekli operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.Şişli Kuştepe Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi'nde daha önceden belirlenen ev ve iş yerlerine baskın d

İstanbul‘da helikopter destekli operasyon
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.Şişli Kuştepe Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi'nde daha önceden belirlenen ev ve iş yerlerine baskın düzenleyen ekiplere, havadan da helikopter destek verdi.Operasyon sırasında Çevik Kuvvet ve Motosikletli Yunus ekipleri mahalleyi ablukaya alırken, Özel Harekat Timleri bazı adreslerdeki kapıları koçbaşı ile kırarak içeriye girdi.
 
BONZAİ YAKALANDI
 
Şüphelilerin evlerinde, binaların bahçe ve çatılarında hazırladıkları özel bölmelerde yapılan arama ve kontrollerde, çok miktarda esrar ve "bonzai" isimli uyuşturucu ile bir pompalı tüfek, hassas teraziler ve uyuşturucu satışından kazanıldığı sanılan yaklaşık 20 bin lira ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam