İstanbul'da hangi ilçelerde elektrikler kesilecek? İstanbul'da ne zaman elektrik gelecek

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek, İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte bu soruların yanıtları İstanbul'da bugün yine bir çok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. 29 Ocak Cuma yani bugün 6 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağı açıkla

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrikler kesilecek? İstanbul'da ne zaman elektrik gelecek

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek, İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte bu soruların yanıtları

İstanbul'da bugün yine bir çok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. 29 Ocak Cuma yani bugün 6 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ’den AYEDAŞ'ten verilen bilgiye göre Üsküdar, Pendik, Kartal, Adalar, Beykoz ve Ümraniye'nin bazı mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisinin  bakım-onarım faaliyetleri kapsamında gerçekleşeveği belirtildi.
istanbulda-elektrikler-ne-zaman-gelecek.jpg
 
İSTANBUL'DA HANGİ İLÇELERDE ELEKTRİKLER KESİLECEK?
 
Anadolu yakasında yarın (30 Ocak Cumartesi günü) 6 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak
Adalar'da 10:00 ile 16:00 saatleri arasında, Büyükada, Bestekar Avni Anıl, Heybeli Mektebi, Zeybek, Ümit Tepesi ve Ayyıldız, Efe, Başkürekçi, Rıhtım Sokakları’nda elektrik kesintisi yapılacak. 
 
Beykoz'da 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Riva Mahallesi’nin Çiftlik, Atatürk, Yavuz, Şehit Cemil Çakır Sokakları’nda elektrik kesilecek.
 
Kartal'da 07:00 ile 09:00 saatleri arasında Yukarı Mahallesi Bahtiyar ve Şerif Ali Sokakları’nda kesinti yapılacak.
 
Pendik’te 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Velibaba Mahallesi Lonca, Bahar Gülü, Tepe, Dicle, Kalkan ve Beyazıt Sokakları’na enerji verilemeyecek.
 
Ümraniye’de 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Site Mahallesi Dilek, Karay ve Cevahir Sokakları’nda kesinti yapılacak. 
 
Üsküdar’da 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Ferah Mahallesi Neşe, Kosova, Terazi, Darı, Evren, Samanyolu, Nihat Sami Banarlı ve Dere Sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam