İstanbul'da Doktora saldırı

FATİH  Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nce yapılan açıklamada, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kadın doktorun, hasta yakını tarafından darp edildiği belirtilerek, saldırı kınandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugü

İstanbul'da Doktora saldırı
FATİH  Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nce yapılan açıklamada, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kadın doktorun, hasta yakını tarafından darp edildiği belirtilerek, saldırı kınandı.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Bugün saat 15:00 sıralarında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın doğum polikliniğinde görev yapmakta olan Kadın Doğum Uzmanımız Dr. Sahra Çavuşoğlu bir hasta yakını tarafından darp edilmiştir. Hastane personelinin olaya müdahalesi sonunda saldırgan adli makamlara teslim edilmiştir. Çalışan güvenliği birimimiz tarafından konu ile ilgili çalışmalar başlatılmış ve Genel Sekreterliğimiz avukatları görevlendirilmiş olup adli süreç yakından takip edilmektedir. 
 
Yoğun bir çalışma temposu içinde tüm gayretleri ile sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına yönelik bu şiddet olayları kabul edilemez ve anlaşılamaz bir tutumdur. Hekimimize yönelik bu davranışı esefle kınıyor benzer olayların yaşanmamasını diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam