İstanbul'da 5 bin polisle operasyon

İstanbul polisi 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla 'Yeditepe Huzur Uygulaması' yapıldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan tarafından yönetilen uygulamada polis helikopteri de hava görüş desteği sağladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 39 ilçede 'Yeditepe

İstanbul'da 5 bin polisle operasyon
İstanbul polisi 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla 'Yeditepe Huzur Uygulaması' yapıldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan tarafından yönetilen uygulamada polis helikopteri de hava görüş desteği sağladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 39 ilçede 'Yeditepe Huzur Uygulaması' adıyla başlatılan asayiş uygulamalarını bu hafta da sürdürdü. Uygulamaya başta terör, organize, mali suçlar, narkotik, asayiş ve motorize polis ekipleri olmak üzere çok sayıda birim katıldı. Yaklaşık 5 bin polisin görev aldığı uygulamalarda şüpheli görülen araçlar durdurularak didik didik arandı. Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda bazı kişiler, araçlar ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştirildi.
VAPUR İSKELESİ VE SAHİL ŞERİDİNDE GBT UYGULAMASI
Kadıköy'de kameralara yansıyan uygulamada, Kadıköy Meydanı ve Vapur İskeleleri girişinde şüpheli görülen şahıslar üzerinde GBT yapıldı. Uygulama sırasında polis helikopteri de hava görüş desteği sağladı. Uygulama sonucu ele geçirilen malzemelerin ise Gayrettepe Asayiş Müdürlüğü'nde sergileneceği öğrenildi.
Yeditepe Huzur uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine dek sürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam