İstanbul Fatih'te patlama!

İstanbul Fatih'te bir otomobil doğalgaz dağıtım kutusuna çarptı.Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Fatih'te sürücüsünün kontrolünü kaybettiği cip, önce bir bina önündeki doğalgaz dağıtım kutusuna çarptı. Cip daha sonra yolda yürümekte olan vatandaşla

İstanbul Fatih'te patlama!

İstanbul Fatih'te bir otomobil doğalgaz dağıtım kutusuna çarptı.Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Fatih'te sürücüsünün kontrolünü kaybettiği cip, önce bir bina önündeki doğalgaz dağıtım kutusuna çarptı. Cip daha sonra yolda yürümekte olan vatandaşları ezdi ardından da bir araca çarparak durabildi. Kazada 1 kişi öldü. Binanın önündeki doğalgaz kutusunun çarpma sonucu patladığı iddia edilmişti. İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), patlamanın meydana gelmediğini açıkladı.
 
İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde Derviş Ali Mahallesi Sarayağası Caddesi No: 37 adresinde bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yayalara ve doğalgaz kutusuna çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle doğalgaz kutusu hasar görmüş ve bir miktar doğalgaz çıkışı olmuştur. Olay yerine 6 dakika içinde intikal eden 187 doğalgaz acil ekipleri, gerekli güvenlik önlemlerini almış, doğalgaz kutusunun gazını kesmiş ve hasarı gidermiştir. Doğalgazdan kaynaklanan herhangi bir patlama ya da yangın olmamıştır." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler