İstanbul'da korkutan anlar

Cezaevinden kaçan şahıs silahla ailesini rehin aldı

İstanbul'da korkutan anlar
İstanbul Okmeydanı’nda, silahlı cezaevi firarisinin ailesine baskı uygulaması nedeniyle düzenlenen operasyonda hareketli dakikalar yaşandı. Eve giren özel harekat polisleri, zanlıyı vurarak etkisiz hale getirdi.

Fatih Sultan Caddesi üzerinde bir apartmanda cezaevi firarisi Bayram G.’nin (48) silahlı olduğu ve ailesine baskı uyguladığı ihbarını alan polis, olay yerine çok sayıda ekip sevk etti. Olay yerine gelen ekipler, Bayram G.’ye teslim olması yönünde çağrıda bulundu. Bayram G.’nin olumsuz yanıt vermesi üzerine Özel Harekat polisinden destek istendi. Olay yerinde gelen Özel Harekat ekipleri, kısa sürede hazırlanarak, binaya girdi. Ekiplerin binaya girmesinden sonra içeriden silah sesleri geldi. Cadde üzerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri ise hızlı bir şekilde binaya giriş yaptı. Kolundan yaralanarak etkisiz hale getirildiği öğrenilen zanlı, sedye ile ambulansa taşınarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vatandaşlar, “Binada cezaevi firarisi vardı. Polisin ihtarlarına uymayınca Özel Harekat polisi müdahale etti” dedi. Hastaneye kaldırılan yaralı Bayram G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polisin soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler