İşsizler ama bir saatte 300 bin lira buldular

Başbakanlık ofisine yerleştirilen dinleme cihazlarına ilişkin "Sahte Rapor"dan haklarında dava açılan eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM Başkanı Hasan Palaz, uzman Hamza Turhan ile Gökan Vıcıl'ın ilk duruşması önceki gün Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemes

İşsizler ama bir saatte 300 bin lira buldular

Başbakanlık ofisine yerleştirilen dinleme cihazlarına ilişkin "Sahte Rapor"dan haklarında dava açılan eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM Başkanı Hasan Palaz, uzman Hamza Turhan ile Gökan Vıcıl'ın ilk duruşması önceki gün Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme, sanıklar için yurtdışı yasağı koyarak 100'er bin TL kefalet şartıyla tahliyelerine karar verdi. Mesai bitimine 1 saat 45 dakika kala gelen kararın hemen ardından 300 bin TL nakit para Maliye'ye yatırıldı ve sanıklar Sincan Cezaevi'nden tahliye edildi. 15 aydır işsiz, 100 gündür de tutuklu bulunan Palaz ve diğer 2 sanık için 300 bin TL nakit paranın bir saat içinde temin edilmesi soru işaretleri yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam