İsrail'e boykot çığ gibi büyüyor

İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği insanlık suçuna karşı Adıyaman Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında İsrail patenli tüm ürünlere boykot kararı aldı. Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu;" son günlerde zalim ve terörist İsrail'in Dünya'nın en büyük Açık hav

İsrail'e boykot çığ gibi büyüyor
İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği insanlık suçuna karşı Adıyaman Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında İsrail patenli tüm ürünlere boykot kararı aldı.
 
Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu;" son günlerde zalim ve terörist İsrail'in Dünya'nın en büyük Açık hava Hapishanesi haline gelen Gazze'ye yönelik düzenlediği operasyonlar herkes tarafından bilinmektedir" dedi.
 
Bu saldırılarda çoluk-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek ayırt edilmeden acımasızca öldürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Kutlu," Bu mübarek Ramazan ayında Müslüman katliamları sürüyor. Yüzlerce masum insanı öldüren katil İsrail'i şiddetle kınıyor. İsrail patentli hiçbir ürünü kullanmıyoruz. Gazze'de katil İsrail tarafından şehit edilen yüzlerce kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler