İsrail Gazze'ye bomba yağdırdı!

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin değişik bölgelerine yönelik gerçekleştirdiği 8 değişik hava saldırısında yaralananların sayısının 10'a yükseldiği bildirildi.Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudret, İsrail savaş uçakları tarafından, Gazze Şerid

İsrail Gazze'ye bomba yağdırdı!

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin değişik bölgelerine yönelik gerçekleştirdiği 8 değişik hava saldırısında yaralananların sayısının 10'a yükseldiği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudret, İsrail savaş uçakları tarafından, Gazze Şeridi ve Beyt Lahiye'ye yönelik düzenlenen hava saldırılarında yaralananların sayısının 10'a yükseldiğini belirtti. 

Kudret, Beyt Lahiye beldesinde saldırıda yaralanan aralarında 68 yaşında bir kadın ve 19 yaşında bir kızın da bulunduğu 7 kişinin, ambulansla Kemal Advan Hastanesine kaldırıldığını ifade etti. 

Kudret, İsrail savaş uçaklarının Gazze kentine yönelik giriştiği hava saldırısında ise aralarında 17 yaşında bir çocuğun da yer aldığı 3 kişinin yaralandığını belirtti. 

Yaralıların ambulansla kentin batı yakasındaki sağlık merkezine götürüldüğü kaydedildi.

Daha önce İsrail savaş uçaklarının Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında 5 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam