İsmail Yıldırım'ı yıldırım çarptı!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tarım arazisinde çalışan bir şahıs yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.  Turgutlu'ya bağlı Çepnidere Mahallesi'nde ikamet eden ve İzmir'in Kemalpaşa İlçesine bağlı Halilbeyli Mahallesi yakınlarındaki bir tarım arazisin

İsmail Yıldırım'ı yıldırım çarptı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tarım arazisinde çalışan bir şahıs yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. 
 
Turgutlu'ya bağlı Çepnidere Mahallesi'nde ikamet eden ve İzmir'in Kemalpaşa İlçesine bağlı Halilbeyli Mahallesi yakınlarındaki bir tarım arazisinde çalışan İsmail Yıldırım (48), yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Tarım arazisinda çalıştığı sırada cep telefonunun iletken görevi görerek yıldırım çarpmasına maruz kaldığı tahmin edilen İsmail Yıldırım'ın cesedi Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acılı haberi alan Yıldırım'ın ailesi ve yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Evli, 2 çocuk ve 2 torun sahibi olduğu öğrenilen İsmail Yıldırım'ın feci şekilde can vermesi Çepnidere Mahallesinde büyük üzüntü ile karşılandı. Yaşanan olayla ilgili olarak jandarma ve polis ekipleri hastanede güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler