Isınmak için yakılan ateş evi kül etti!

Yangına, boş eve girerek ısınmak için ateş yakan bir evsizin neden olduğu ortaya çıktı.Halil Rıfatpaşa Semti 334 sokak numara 16'da bulunan ve kimsenin oturmadığı iki katlı boş evden saat 02.00 sıralarında dumanlar yükseldiğini görenler, polise ve itfaiye

Isınmak için yakılan ateş evi kül etti!

Yangına, boş eve girerek ısınmak için ateş yakan bir evsizin neden olduğu ortaya çıktı.

Halil Rıfatpaşa Semti 334 sokak numara 16'da bulunan ve kimsenin oturmadığı iki katlı boş evden saat 02.00 sıralarında dumanlar yükseldiğini görenler, polise ve itfaiyeye bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri, yakındaki 4 katlı binayı da tehdit eden alevlere müdahale ederek kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışması sırasında binaya bağlı olan elektrik kablosunda oluşan patlamalar da kısa sürekli paniğe neden oldu.

Soğutma çalışması yapan ekipler yaptıkları kontrolde yangında ölen ve yaralanan olmadığını saptarken, boş eve girerek ateş yaktığı belirtilen bir evsiz, yangına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam