İşçileri elektrik çarptı: 2 ölü, 4 yaralı!

Denizli'de bir otomotiv firmasında, elektrik akımına kapılan işçilerden 2'si hayatını kaybederken, 4'ü yaralandı.

İşçileri elektrik çarptı: 2 ölü, 4 yaralı!

Denizli’de, taşıdıkları merdivenin yüksek gerilim hattına değmesiyle elektrik akımına kapılan bir otomotiv firmasında çalışan işçilerden 2’si öldü, 4’ü yaralandı.

Denizli-Ankara Karayolu üzerindeki bir otomobil bayiinde çalışan işçiler, bugün saat 09.00 sıralarında, teşhir salonunun önüne reklam afişi asmak istedi. İşçilerden 26 yaşındaki Tuncay Koçyiğit, 33 yaşındaki Sadık Göcemen, 38 yaşındaki Ali Rıza Erkul ve satış müdürü 32 yaşındaki Ahmet Uğur’un taşıdığı yaklaşık 3 metre uzunluktaki demir merdiven, işyerinin önündeki yüksek gerilim hattına değdi. 4 işçi bir anda elektrik akımına kapıldı.

Bu sırada mesai arkadaşlarına yardıma gelen 32 yaşındaki İsmail Karpuz ile 27 yaşındaki Kenan Göçer de akıma kapıldı. Yaralanan işçiler ambulanslarla Denizli Devlet, Pamukkale Üniversitesi, Özel Ege ve Özel Cerrahi Hastaneleri’ne kaldırıldı. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 6 aylık evli Koyiğit ile Pamukkale Üniversitesi’ne kaldırılan Göcemen, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Durumu iyi olan yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Olay anında yüksek gerilim hattı tellerinin birbirine değerek kısa devre yapması sonucu bölgede elektrikler kesildi. Yaklaşık iki saatlik kesintinin ardından AYDEM Elektrik Dağıtm Şirketi görevlilerinin arızayı gidermesi üzerine bölgeye tekrar elektrik verildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Ölen iki işçinin cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler