İşçiler demir yığınlarının altında kaldı

Kahramanmaraş’ta bir inşaatta beton dökme işlemi sırasında çökme meydana geldi. Moloz ve demir yığınlarının altında kalan 9 işçi yaralandı.Alınan bilgiye göre, olay, Kahramanmaraş merkez Onikişubat ilçesine bağlı Kayberli Mahallesi Odun Pazarı mevkiinde m

İşçiler demir yığınlarının altında kaldı

Kahramanmaraş’ta bir inşaatta beton dökme işlemi sırasında çökme meydana geldi. Moloz ve demir yığınlarının altında kalan 9 işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay, Kahramanmaraş merkez Onikişubat ilçesine bağlı Kayberli Mahallesi Odun Pazarı mevkiinde meydana geldi. Hasan Ç.’ye ait inşaatın 2. katına beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. Çökme esnasında inşaatta bulunan Yaşar Kömeç, Ali Tuğrul, Yusuf Tuğrul, Soner Tuğrul, Emrah Akçakaya, Mustafa Tuğrul, Yaşar Çevik, Yaşar Tuğrul ve Adem Kozan moloz ve demir yığınlarının altında kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri, yaralıları sıkıştığı yerden çıkardı. Enkaz altında başka işçinin olması ihtimali üzerine tüm kurtarma personeli, çalışma yaptı.

"HAYATİ TEHLİKELERİ YOK"

Çökme sonrası olay yerinde inceleme yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, enkaz altında kalan 9 işçiye sağ salim ulaştıklarını ifade ederek, "Çökme sonrası yaşanan ilk 10 dakikada tüm ekiplerimiz olay yerine ulaştı. Enkaz altında kalan 9 yaralıya ulaşıldı. Yaralılardan beşinin sağlık durumu gayet iyi, diğer dört kardeşimizin durumları ciddi ama hayati tehlikeleri yok. Olay hem adli hem de idari boyut taşıyor. Olaya Cumhuriyet Savcımız el koydu. İdari olarak da Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve müfettişlerimiz olaya el koyarak gerekli incelemeleri yapmaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler