İşçi mermerler altında can verdi

Kaza, Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin semti yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, freni patlayan M.K.'nın kullandığı 38 KT 584 plakalı küspe ve arpa yüklü kamyonet, Mimarsinan kavşağında, ilk olarak 34 UJ 8267 plakalı otomobil ile 46 P 9039 p

İşçi mermerler altında can verdi


Kaza, Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin semti yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, freni patlayan M.K.'nın kullandığı 38 KT 584 plakalı küspe ve arpa yüklü kamyonet, Mimarsinan kavşağında, ilk olarak 34 UJ 8267 plakalı otomobil ile 46 P 9039 plakalı otomobile, ardından 38 PZ 599 plakalı servis minibüsüne, daha sonra da tomruk yüklü 38 AF 690 plakalı kamyona çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.
Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, servis minibüsünde bulunan yaralılara olay yerine ilk gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgeye ulaşan 112 ekipleri, yaralıları hastanelere kaldırdı.
38 KT 584 plakalı kamyonette sıkışan yaralı H.B.K., olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde çıkarıldı. H.B.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı haber alan H.B.K.'nın yakınları, olay yerine akın etti. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı grup, H.B.K.'nın cenazesi başında sinir krizleri geçirdi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler