İşçi göçük altında kaldı!

Germencik ilçesinde özel bir jeotermal enerji santralinin elektrik kablolarının döşenmesi için açılan kanalda göçük yaşandı. Toprak altında kalan bir işçi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, işçi Süleyman Özdemir (40), elektrik kablosu döşemek için kazıla

İşçi göçük altında kaldı!

Germencik ilçesinde özel bir jeotermal enerji santralinin elektrik kablolarının döşenmesi için açılan kanalda göçük yaşandı. Toprak altında kalan bir işçi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, işçi Süleyman Özdemir (40), elektrik kablosu döşemek için kazılan yaklaşık 2 metre derinliğindeki kanalda çalışırken göçük oluştu. Toprağa gömülen Özdemir, arkadaşlarının müdahalesiyle çıkartıldı.

Özdemir, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından, Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası Süleyman Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam