İşadamlarına bakire servisi

İstanbul Kumburgaz’ın 1 hafta önce jandarma denetiminden alınıp polise devredilmesinin ardından, Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Büro Amirliği dedektifleri, bir diskoya şok bir baskın düzenledi.Önce diskoya müşteri gibi giren 2 dedektif, sipariş verdikten sonr

İşadamlarına bakire servisi

İstanbul Kumburgaz’ın 1 hafta önce jandarma denetiminden alınıp polise devredilmesinin ardından, Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Büro Amirliği dedektifleri, bir diskoya şok bir baskın düzenledi.

Önce diskoya müşteri gibi giren 2 dedektif, sipariş verdikten sonra garsondan mankenlere taş çıkartan 2 kadını masalarına getirmesini istedi. Garsonlar, müşterilerin isteğini hemen yerine getirdi.

Masaya oturan kadınlar müşteri sandıkları polislerle pazarlığa girişti. 1 saatlik aşk ücreti olarak 400’er TL isteyen kadınlarla dedektifler anlaşıp birbirlerine telefon numaralarını verdi. Kadınlara birer içki daha ısmarlayan dedektiflerden biri Kumburgaz girişinde bekleyen amirlerine şifre olarak “Burası bembeyaz ve cıvıl cıvıl” deyip baskının startını verdi.

Mekandan içeriye giren dedektifler “Ahlak polisi” diye bağırdı. Kadınların daha önce baskın yaşamadıkları için “Ahlak polisi ne?” diyerek birbirlerine sordu. Yaşları 18 ile 22 arasında değişen 18 Belaruslu hayat kadını gözaltına alındı.

Kadınlardan bazılarının bakire olduğu ve işadamlarına 20 bin dolara pazarlandıkları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam